Labvital

is a perfect business partner
Services
Menu
LabBlog!

14 Ock.22
Genetik bir miras olarak ebeveynlerimizden aldığımız DNA’mızda bizlere ait bireysel özellikleri içeren tüm bilgiler bulunmaktadır. Bu bilgiler kan grubu, boy, kilo gibi bireysel özelliklerimizden, diyabet, kanser, kardiyovasküler hastalıklar gibi yüzlerce farklı duruma yatkınlık yada direnci belirleyen özelliklerle ilişkilidir. DNA’mızdaki bu bilgilerin çevresel faktörlerle etkileşmesi sonucu kişisel özelliklerimiz ve hastalıklar ortaya çıkabilmektedir.

7 Sub.20
Çin Halk Cumhuriyeti tarafından 31 Aralık 2019 tarihinden itibaren nedeni bilinmeyen pnömoni vakalarının tespit edilmesi sonrasında, 7 Ocak 2020 tarihinde etkenin daha önce insanlarda tespit edilmemiş yeni bir coronavirus (2019-nCoV) olduğu gösterilmiştir..

18 Haz.18
Ağır metaller suya göre özgül ağırlıkları yaklaşık 5 kat büyük olan ve doğada bulunan elementlerdir. Bazı elementler fizyolojik olarak vücudumuzda bulunmakta ve proteinlerin yapısında yer almaktadır. Demir, çinko, bakır ve selenyum bu tip elementlerdir ve “eser element” olarak sınıflandırılmaktadırlar. Eksikliklerinde çeşitli hastalıklar ortaya çıkabilir. Ancak bazı ağır metaller çok düşük dozlarda bile vücudumuz için zararlıdır.

18 Mar.15
Sindirim sistemi ile ilgili bulgu ve şikayetlerle yani, bulantı, kusma, şiddetli karın ağrısı, halsizlik, kas ağrısı gibi belirtilerle seyreden rahatsızlıkların bir kısmı, mikroorganizmalar kadar bunların ürettiği zehirlerin (toksin) bulaştığı gıdaların yenmesi ile ortaya çıkar.
Food Safety and Labvital
Food safety is an issue of increasing importance rapidly. These subjects supported by new regulations, sponsored projects in our country such as:
- To provide all necessary precautions and control in all steps of production (from farm to fork)
- To ensure all aspects of products related to each process are safe and reliable
- To provide traceability at all stages of production to consumption.
Acibadem Labvital Laboratory has responsibility on providing reliable and accurate information regarding to the food safety for all producers and consumers.
Scientific and technological advancements are observed through attendance to industrial fairs, symposiums and scientific conferences.